Добреви и Сие ООД
4.7 звезди от 3 потребител

Добреви и Сие ООД

  • гр.Сливен ж.к.Дружба бл.55 ет.3 ап.5
    Сливен 8800
    Област Сливен Bulgaria
  • Виж Номер
  • rosi91_sl@abv.bg
Описание:

„Добреви и сие” ООД е официален представител на фирма „Ролпласт”.

Сред дейностите, извършвани от фирмата са производство и монтаж на:
- PVC и алуминиева дограма TROCAL;
- гаражни врати;
- вътрешни и външни щори;
- сенници;
- охранителни ролетки.

Фирмата ще Ви предложи изработката на различни видове ПРОЗОРЦИ с гарантирано качество, повишаващи енергийната ефективност на дома Ви. Стъклопакетите, които фирмата предлага, са конструирани от две или повече стъкла, между които има въздушно пространство, затворено херметически. Това ще гарантира, че през прозореца Ви няма да може да проникне вода, както и че няма да бъде образуван конденз между стъклата. Прозорците на фирма „Добреви и сие” ООД ще Ви осигурят топлоизолация, шумоизолация, слънцезащита, както и светлопропускливост. Предлаганите тук прозорци могат да бъдат с алуминиев или с PVC профил. Обковът на прозореца е също от голямо значение. За това фирмата използва най-висококачествените на пазара в момента. Към прозореца Ви може да има и специално изработен перваз. Ще имате и голям избор от дръжки.

Сред ВЪНШНИТЕ ЩОРИ, предлагани от фирмата, също ще откриете голямо разнообразие. Външните ролетни щори ще бъдат идеалното допълнение към прозореца ви, защото те ще допълнят неговата функция до цялост. Така щорите ще Ви осигурят слънцезащита, което ще Ви направи и помещението по-гладно през лятото, а през зимата топлоизолацията ще бъде по-ефективна. Липсата на шум, сигурността и лишаването от любопитни погледи също са сред предимствата.

ВЪТРЕШНИТЕ ЩОРИ също ще бъдат така полезни и функционални. Освен това, при тях можете да избирате сред най-различни дизайни, които ще допълнят перфектно интериора у дома. Фирмата ще Ви предложи огромно разнообразие.

„Добреви и сие” ООД може да произведе и монтира за вас специални ГАРАЖНИ ВРАТИ, а също така и ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ. Те ще Ви послужат при защитата на собственост като магазини, гаражи или пък заведения. Специалните заключващи механизми, използвани от фирмата, ще гарантират асигурността на собствеността Ви.

гр.Сливен ж.к.Дружба бл.55 ет.3 ап.5 Сливен, Област Сливен 8800 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Добреви и Сие ООД Сливен

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image