Делфи Пур ЕООД - почистване на домове и офиси
5 звезди от 1 потребител

Делфи Пур ЕООД - почистване на домове и офиси

Описание:

Делфи – пур ЕООД започва своята дейност през 2016 г. като малка почистваща фирма с управител Пламен Тодоров Тодоров, която бързо набира нови клиенти и се доказва на пазара. Нашата мисия като фирма за почистване е да осигурим качество и безупречно изпълнение на поставените от вас задачи. Фирмата работи в сферата на поддръжката на: офиси, заведения, производствени помещения, височинно измиване по алпийски метод на стъкла и дограма, и др. Делфи – пур ЕООД предлага също така и озеленяване и поддръжка на градини, изграждане на поливни системи, почистване и поддръжка на аквариуми. 

За ваше удобство предлагаме абонаментно почистване, което е спрямо изготвена индивидуална оферта. Почистването включва всичко, което е необходимо за съответното помещение, независимо дали е вашият дом или офис, ние подхождаме с внимание към всеки обект.

За да направим оглед на обекта и индивидуална оферта е нужно да се свържете с нас, а след това ние ще извършим договорените услуги в удобен за вас ден и час. 

Не се колебайте, свържете се с нас за допълнителни въпроси. 

Почиставане на домове

Ние вярваме, че най-важните моменти са тези прекарани с Вашите близки. Не пилейте време за почистване, ние ще го направим вместо Вас, за да можете да отделите нужното време на Вашето семейство. 

Почистване на офиси

Ние знаем, че успехът на вашият бизнес зависи от собствената ви целенасоченост, затова поверете почистването на вашият офис в нашите опитни ръце.

Следремонтно почистване

Ние сме вашият доверен партньор в постигането на грандиозен успех, съобразен изцяло с Вашите цели и желания. Ще Ви помогнем да довършите Вашият проект, като го почистим идеално.

тел.: 0899 806 077

 
Варна Варна, Област Варна 9000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Делфи Пур ЕООД - почистване на домове и офиси Варна

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image