Даяна 7000 ООД - Евгения Цолова
4.9 звезди от 5 потребител

Даяна 7000 ООД - Евгения Цолова

  • ул. 30 ти Декември №12
    Панагюрище 4500
    Област Пазарджик Bulgaria
  • Виж Номер
  • diana2000@abv.bg
Описание:

Фирма Даяна 7000 ООД - Евгения Цолова извършва висококачествени специализирани преводи и легализация на документи във всички институции в България.

Работи с утвърдени в бранша преводачи, които имат нужната квалификация и умеят да извършват преводи от различни области, от и на различни езици.

Услуги:

  • писмени преводи
  • устни преводи
  • легализации

тел.: 0888509677

ул. 30 ти Декември №12 Панагюрище, Област Пазарджик 4500 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Даяна 7000 ООД - Евгения Цолова Панагюрище

Excellence by Борислава Алексиева16-01-2022

Горещо препоръчвам! Г-жа Цолова ни предостави най-добрия превод на технически текст до сега! Без нито една издънка в термините, които са строго специализирани, и на истински, четлив български език, който вече стана кът в съвремието! Този превод ни позволи да си свършим и нашата работа с лекота. Поклон!

Благодарим! by Доволен клиент01-03-2022

Дейността на фирмата, за която работя, изисква често да се използват материали на английски език, но четенето им в оригинал ни забавя, а понякога ни обърква. Повечето ни колеги доскоро смятаха, че едва ли съществува преводач, който би се справил адекватно с толкова трудна за разбиране дори и от самите нас като специалисти материя и евентуален превод би влошил още повече нещата. Откакто започнахме да работим с г-жа Цолова, точно тези колеги молят най-настойчиво тя да превежда документите, които им предстои да използват! Безупречният й превод ни улеснява безкрайно и в крайна сметка допринася за увеличаване на печалбите ни!

CAPTCHA Image
CAPTCHA Image