Чобановь Хань
5 звезди от 1 потребител

Чобановь Хань

  • ул. Цар Симеон 13
    Банско 2770
    Област Благоевград Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Чобановь Хань в Банско е отлична просторна механа с възможност за организиране на тържества и събития

Симпатичната Механа „Чобанов хан“ е една от най-уютните и просторните механи в планинския курорт Банско. Тук на разположение са ДВЕ ПРОСТОРНИ ЗАЛИ, предлагащи място за двеста и петдесет души. По-голямата от залите е предвидена за пушачи, а по-малката – за непушачи. Ако пък посетите заведението през летния сезон, то ще можете да се насладите и на прекрасната ЛЯТНА ГРАДИНА. Тя осигурява още триста места.

Всички гости на заведението ще се потопят в уникалната му атмосфера. Декорацията на механа е изцяло решена в традиционен фолклорен стил, създаващ усещането за уют. В интериора ще откриете много дърво и камък. За да си прекарат гостите наистина добре, тук предвидена е и чудесна фолклорна програма. Тя включва много български песни и хора, които биват изпълнявани под съпровода на професионален ансамбъл. Ще можете да видите и нестинарски танци, а предвидена е и забавна програма с аниматори.

Кухнята, която механата предлага, също е отлична. Менюто е доста богато и разнообразно. Можете да се насладите на вкусни БАНСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ, каквито са например капамата и чумлекът. Ще можете да се насладите и на автентичния вкус на банския суджук, банския сач, а също и на катиното мезе. Предлагани биват и ястия от БЪЛГАРСКАТА ТРАДИЦИОННА, а също и от ЕВРОПЕЙСКАТА КУХНЯ. Доста са салатите и мезетата собствено производство. А за приготвянето на чудни месни чевермета е специално пригодено и БАРБЕКЮ. Тук ще откриете и отлична селекция от бели и червени вина. Обслужването в заведението е безупречно.

Мястото е много подходящо за провеждането на всякакви тържества, събирания и честване на празници. Механата има дългогодишен опит в посрещането на организирани групи, а също и на весели приятелски компании.

Заведението е едно от най-посещаваните в целия курорт. Тук ще си прекарате наистина страхотно!

Механа „Чобанов хан“ ще Ви очаква!

Тел.: 0897/982073

ул. Цар Симеон 13 Банско, Област Благоевград 2770 Bulgaria

Механа Чобановь Хань Отдава се под наем.

Публикувано на 20-11-2017
Влизания 979
Вид service
Механа Чобанов Хан в гр. Банско се отдава под наем. За повече информация на тел. 0897/982073

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Чобановь Хань Банско

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image