Чобановь Хань

Чобановь Хань

  • гр. Банско ул. Цар Симеон 13
    Банско 2770
    Област Благоевград Bulgaria
  • Виж Номер
  • itconsultingeood@gmail.com
Описание:

Чобановь Хань в Банско е отлична просторна механа с възможност за организиране на тържества и събития

Симпатичната Механа „Чобанов хан“ е една от най-уютните и просторните механи в планинския курорт Банско. Тук на разположение са ДВЕ ПРОСТОРНИ ЗАЛИ, предлагащи място за двеста и петдесет души. По-голямата от залите е предвидена за пушачи, а по-малката – за непушачи. Ако пък посетите заведението през летния сезон, то ще можете да се насладите и на прекрасната ЛЯТНА ГРАДИНА. Тя осигурява още триста места.

Всички гости на заведението ще се потопят в уникалната му атмосфера. Декорацията на механа е изцяло решена в традиционен фолклорен стил, създаващ усещането за уют. В интериора ще откриете много дърво и камък. За да си прекарат гостите наистина добре, тук предвидена е и чудесна фолклорна програма. Тя включва много български песни и хора, които биват изпълнявани под съпровода на професионален ансамбъл. Ще можете да видите и нестинарски танци, а предвидена е и забавна програма с аниматори.

Кухнята, която механата предлага, също е отлична. Менюто е доста богато и разнообразно. Можете да се насладите на вкусни БАНСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ, каквито са например капамата и чумлекът. Ще можете да се насладите и на автентичния вкус на банския суджук, банския сач, а също и на катиното мезе. Предлагани биват и ястия от БЪЛГАРСКАТА ТРАДИЦИОННА, а също и от ЕВРОПЕЙСКАТА КУХНЯ. Доста са салатите и мезетата собствено производство. А за приготвянето на чудни месни чевермета е специално пригодено и БАРБЕКЮ. Тук ще откриете и отлична селекция от бели и червени вина. Обслужването в заведението е безупречно.

Мястото е много подходящо за провеждането на всякакви тържества, събирания и честване на празници. Механата има дългогодишен опит в посрещането на организирани групи, а също и на весели приятелски компании.

Заведението е едно от най-посещаваните в целия курорт. Тук ще си прекарате наистина страхотно!

Механа „Чобанов хан“ ще Ви очаква!

гр. Банско ул. Цар Симеон 13 Банско, Област Благоевград 2770 Bulgaria

Механа Чобановь Хань Отдава се под наем.

Публикувано на 20-11-2017
Влизания 125
Вид service
Механа Чобанов Хан в гр. Банско се отдава под наем. За повече информация на тел. 0897/982073

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Чобановь Хань Банско

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image