ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ ЕЛВИС”
4.5 звезди от 1 потребител

ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ ЕЛВИС”

  • бул. Патриарх Евтимий № 63, ет.2, ап. 10
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ ЕЛВИС” съществува от 1995 г В ГР.ВАРНА И ПО КЪСНО В ГР.СОФИЯ, ПЛОВДИВ и БУРГАС специализиран в изучаване на чужди езици и извършване на преводи, компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирмено счетоводство, счетоводна компютърна програма, бизнес-секретар, офис-сътрудник, валутен касиер, брокер на недвижим имот и професионални курсове по дадени специалности: фризьор, козметик, масажист, маникюрист, педикюрист, гримьор, барман, сервитьор, готвач, сладкар, хлебар, управител в ЗОХ, мениджър, администратор, камериер, екскурзовод, управител в хотелиерството и мениджър, бутиково плетиво, шев и кройка, аранжор на букети.

Кандидатът, който е избрал дадената специалност може да внесе сумата на две вноски, но без право на отстъпка.

Курсистът който е заплатил цялата сума за курса и желае да кара втори му се прави отстъпка независимо каква специалност ще избере.

Обучението е по нова европейска програма с високо ниво и клас на обучение и професионална квалификация.

Учебен център ЕЛВИС – курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, арабски, персийски, холандски, японски, руски, български език за чужденци,бизнес английски и подготовка за пасажерски кораби и интервюта.

Подготовката по чужди езици в учебен център „ЕЛВИС” се провежда с помощта на съвременни методики и учебни системи. Езикова школа ЕЛВИС предоставя специализирано индивидуално чуждо езиково обучение за ученици, кандидат-студенти и за всички възрасти.

От създаването си през 1995 г. школата е разработила собствена високо ефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение. Нашият екип се състои от квалифицирани, опитни и мотивирани преподаватели. Школата се намира в центъра на гр.Варна- гр. София и гр. Пловдив и работи целогодишно.

С гордост можем да посочим, че от създаването си до момента в учебния център „ЕЛВИС” са обучени над 1500 курсисти, работещи в различни сфери на частния бизнес, държавната администрация, студенти, ученици, както и хора, намерили своята успешна реализация в чужбина. Ученето на специализираните курсове – английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, арабски, турски, персийски, холандски, японски, руски, бизнес-английски, български за чужденци, подготовка за интервюта и пасажерски кораби може да бъде приятно и лесно стига да влезете в правилни отношения с него. Отделете му сърце и душа, време и внимание и той ще Ви се отплати.

Ние Ви помагаме да направите това. Заедно избираме правилния начин да подходите към него, изправяме се пред него заедно и Ви насочваме през целия път, докато се почувствате сигурни и английският Ви започне да работи във Ваша полза вместо във ваша среда – докато стане Ваш приятел и партньор.

Ние обичаме английския и всички нови светове, които открива – други култури, бизнес, развлекателна индустрия, туризъм, история, право и т.н. и искаме да Ви накараме да го обичате по същия начин.

Елате и изразете себе си на английски!

Елате и учете английски с нас или по традиционния начин или по нашия метод на учене на Английски чрез говорене и слушане! Наследете се на преживяното! Частните ни уроци целят да удовлетворят максимално интересите и очакванията на нашите ученици. Индивидуалното обучение е изпълнено с динамика и интерактивност и носи бързи и качествени резултати. В езикова школа „Елвис” основна е идеята, че чуждият език се учи, за да се научи и да може свободно да се ползва. Важен акцент при индивидуалните уроци е развиването на комуникативните умения. Конкретните цели на всеки обучаващ се изискват преподавателите ни да допълват занятията с работа върху допълнителни материали според уникалните потребности на клиента. Подготовката за кандидатстудентските изпити във ВУЗ и за сертификати по чужд език – напр. TOEFL, SAT и др. – поставя пред ученика и преподавателя съвсем различни задачи. Подобно обучение обикновено съчетава два процеса – попълване на пропуските, разширяване на лексиката и граматическите познания и практическа работа по елементите на изпита, като се отчита факторът време. Препоръчително е учениците, кандидатстващи с чужд език, да отделят две години за обучение. Подготовката на кандидат-студенти по английски, немски, френски, испански и италиански език провеждаме в две форми – в групи и индивидуално. Обучението по бизнес английски и бизнес немски предполага солидна начална обща езикова култура по съответния език. Подобна подготовка провеждаме по специализирани учебни системи на водещи университети и издателства. В допълнение Центърът предлага специализирана подготовка за интервюта за пасажерски кораби, както и за интервюта за работа в България и чужбина.

Центърът предлага индивидуални и групови планове на обучение. Работим с високо квалифицирани преподаватели. Накрая на курса се полага изпит и се издава европейски сертификат за страната и чужбина с лицензирани центрове и осигуряване на работа в цялата страна. Занятията се провеждат в индивидуална форма на обучение също и малки групи, от висококвалифицирани преподаватели фиолози, внимателно подбрани с доказана квалификация и умения. Слушането, говоренето, четенето и писането се упражняват посредством най-модерна технология на преподаване. Учебните системи са от най-известните издателства: Oxford University Press, Longman, BBC, Max Hueber Verlag и др. Кандидатът който е избрал дадената специалност може да внесе сумата на две вноски, но без право на отстъпка. Курсистът който е заплатил цялата сума за курса и желае да кара втори му се прави отстъпка независимо каква специалност ще избере.

Удостоверение за професионално обучение” което се издават в центъра е с право на работа не само за България, а за Европа и чужбина. Сертификатите са преведени на английски език но трябва да се легализират в Министерството на Правосъдието за конкретната държава за която кандидатствате за работа по дадената специалност.

Стартират всеки ден от седмицата
Начални часове: 9:00;10.00; 11:00;12.00;13.00; 14:00,15.00; 16:00,17.00; 18:00;19.00
Краен срок за записване – всяка седмица
Всички курсисти полагат изпит в края на курса. При успешно завършване се издава сертификат по установен образец.
Продължителност: 1-месечни, 2-месечни, 3-месечни, целогодишни,дневни,вечерни и съботно-неделни
Периодичност: 2, 3 или 5 занятия седмично
Изучавалите вече езика полагат безплатен входящ тест за определяне на подходящо ниво.

В учебния център „ЕЛВИС” – ВАРНА,СОФИЯ,ПЛОВДИВ И БУРГАС, завършилите успешно курсисти получават „Удостоверение за професионално обучение” по изискване на МОН, издава се от лицензирани учебни центрове – Варна, с които центъра има сключен договор за изнесено обучение и провеждане на професионални курсове, с което се удостоверява успешното преминаване на обучението чрез изпит и получаване на сертификати.

”Удостоверение за професионално обучение” което се издава в центъра и се заплаща допълнително е с право на работа не само за България, а за Европа и чужбина.
Сертификатите са преведени на английски език, но трябва да се легализират в Министерството на Правосъдието за конкретната държава за която кандидатствате за работа по дадената специалност.

 

Офис София
бул. Патриарх Евтимий № 63, ет.2, ап. 10
Тел: +359 2 953 07 79
Моб. Тел: +359 898 42 16 11
Моб. Тел: +359 896 86 01 31

Офис Пловдив
бул. 6-ти септември 169, ет.1, офис 1
Тел: +359 32 63 02 00
Моб. Тел: +359 898 42 16 11
Моб. Тел: +359 896 86 01 29

бул. Патриарх Евтимий № 63, ет.2, ап. 10 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ ЕЛВИС” София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image