Capo
5 звезди от 1 потребител

Capo

Описание:

Имаме удоволствието да Ви приветстваме в ресторант „Capo“!

С голяма любов и старание от целия ни екип се надяваме по време на престоя Ви тук да доставим наслада на Вашите сетива чрез избор на винаги пресни и подходящи за сезона продукти, за което се грижи отблизо и нашия шеф - Светлана Кожухарова. Той представя средиземноморската кухня в нашето меню под формата на специално селектирани и приготвени ястия. С цел да се докоснете до Средиземноморието, той залага на пресни продукти, например риба и морски деликатеси. Те остават водещи в менюто ни заради ежеседмичните ни пресни доставки от пристанищата в Солун.
Нашата цел е да представим ястия, като например прясна паста, селектирани Италиански сирена и колбаси, домашно кайзерована сьомга и младо телешко от Аржентина ,Испания и Италия.

Резултат с изображение за capo ресторант

 

 

Специални телешки меса/ребра,джолан и др./ приготвени по сувит технология в нашия ресторант.
Изненада са и прясно приготвените от нас стартери и десерти.
Естетически, вдъхновението ни е породено от изтънчеността в Италианския дизайн, за което говори и интериорната обстановка на ресторанта. Заложили сме на мебелировка и аксесоари, доставени директно от Италия, с цел да създадем атмосфера, възможно най-близка до крайбрежията в южните части на Италия.

Пожелаваме Ви приятен престой в нашия ресторант, дано сме допринесли не само удоволствие към храната, а и към настроението Ви!

Телефони за връзка и резервации: +359 882 50 60 50, +359 2 981 17 94

гр. София, ул. Съборна 14 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Capo София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image