Бургас Хляб МК
5 звезди от 1 потребител

Бургас Хляб МК

 • к-с Изгрев, зад Кауфланд, Бургас Хляб МК ООД
  Бургас 8000
  Област Бургас Bulgaria
 • Виж Номер
 • burgas_hlyab@abv.bg
Описание:

БУРГАС ХЛЯБ МК ООД е частно търговско дружество регистрирано от БОС с ф. Дело 873 /2006 г. с ЕИК 147024075. Започва дейността си през м Март 2006 година . Още със своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време фирмата да се наложи на пазара като качествен производител и коректен партньор, както към своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си.

Основна дейност: Производство и търговия с хляб и хлебни изделия. За нуждите на дейността фирмата стопанисва голяма хлебопекарна за производството на заводски хляб.

В обекта е изградена система за видеоконтрол, система за отчитане разхода за единица продукт и обем произведена продукция. Изградена е система за отвеждане на остатъчната пара отново в производството, инсталирани са слънчеви колектори, с цел енергоспестяване и ефективност. Хлебозавода е с модерно технологично оборудване и отговаря на всички съвременни изисквания за хлебопроизводство.

Фирмата е сертифицирана по ISO 22000:2005 на 25.07.2007 година. Това е поредната стъпка, която направи фирма Бургас хляб МК ООД в стремежа си за непрекъснатото подобряване на качеството и максимално задоволяване на изискванията на клиента. Ръководството и целият екип на фирмата и занапред ще подобрява качеството, защото клиентът е на първо място за нас.

Основното производство е концентрирано в хлебозавода , където има две линии за производство на хляб тип ”заводски”.

Средно списъчен брой на работещите във фирмата е 88 човека. Процеса е без прекъсване. Работи се на три смени по 8 часа. Трудовото възнаграждение е обвързано с обема на производството и реализацията на готовата продукция.

За нуждите на дейността и в частност за реализация на продукцията фирмата притежава собствен автопарк от 25 товарни автомобила, като всички те притежават разрешителни издадени от РИОКОЗ гр. Бургас за превоз на хранителни продукти съгласно разпоредбите на българското законодателство

Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа за над 600 клиенти на територията на цяла Бургаска област, като работи и с всички търговски вериги на територията – Билла България, Метро Кеш енд Кери България, Кауфланд България,Анет 4 ЕООД и др.

Фирмата предлага голямо разнообразие от тестени изделия: 

 • бял хляб; 
 • хляб добруджа; 
 • пълнозърнест хляб; 
 • типов хляб; 
 • ябълков хляб; 
 • закуски; 
 • кроасани; 
 • сандвичи и др.

тел.: 0899 916 402, 0899 807 953, 056 860 980

к-с Изгрев, зад Кауфланд, Бургас Хляб МК ООД Бургас, Област Бургас 8000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Бургас Хляб МК Бургас

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image