Булгранит 2013 ООД
4.5 звезди от 1 потребител

Булгранит 2013 ООД

  • гр.София ул.Стар лозенски път ( до Хотел за кучета ЧОПЪР)
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • bulgranit@abv.bg
Описание:

Булгранит 2013 ООД е новосъздадена компания , продължаваща традициите  на основаното през 1972 г  ПДОСОМ (Предприятие  за Добив и Обработка на Скално-Облицовъчни Материали)  Гара Искър.

 

 Зад марката стоят двама създатели, с над 25 годишен опит в областта на добива , обработката и продажбата на скално-облицовъчни материали.

 

Вярваме, че високото качество на предлаганите от Нас продукти , е резултат от спазването на три важни принципа: качество, ефективност и безопасност. За нас това не са просто думи.

 

   Високото качеството на продуктите ни се дължи на внимателно подбраните доставчици и коректни взаимоотношения с всички наши парньори.

 

    Компанията има изградени отлични бизнес отношения с производители и  доставчици на естествени камъни   от цял свят: Индия, Китай, Иран, Египет, Бразилия, Италия, Испания, Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, Турция , Англия, както и с много производители на варовик и мрамор от България.

 

     Ефективността на нашето производство е гарантирано от избора ни на оборудване.  За нас ефективността е важна, защото колкото по-ниски са разходите ни, толкова по-добра ще бъде цената, на която купувате нашите продукти.

 

Най-важното в нашата работа е Вашето мнение за нея.

 

Представата ни за успех е да знаем, че всеки път, когато поискате продукт от естествен или изкуствен камък , нашите продукти са първият Ви избор.

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Булгранит 2013 ООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image