БИС-98 ООД
5 звезди от 1 потребител

БИС-98 ООД

  • Ул. Дунав 1
    Асеновград 4230
    Област Пловдив Bulgaria
  • Виж Номер
  • bis_98@abv.bg
Описание:

Фирмата е основана през 1992г. с производство на млени меса и шунки, а от 1998г. е на пазара като БИС 98 ООД и се специализира в производството на млени меса, полуфабрикати, сурово-сушени деликатеси, малотрайни и трайни варено-пушени колбаси, но най-вече в производството на варено-пушени десикатеси от не-раздробени меса. От скоро дейността е насочена и към производството на диетични продукти от птичи меса.

Към днешна дата фирмата предлага в асортимента си над 40 продукта с гарантирано високо качество, които са позиционирани предимно в средния ценови клас.

Резултат с изображение за бис 98

 

Готовият продукт е произведен при спазване на европейските изисквания и санитарно – хигиенните норми в страната, включващи добрите производствени и хигиенни практики и изискванията на НАССР системата.

Внедрена е и Система за Управление, разработена съгласно изискванията на IFS Food - Сертификат IFS –IS 178721/11.03.2016г.

Продуктите отговарят на рецептура и качествени показатели, съгласно разработените ТД / Технологични Документации / за различните продукти.

За отлична репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията спрямо клиентите и контрагентите, БИС 98 ООД притежава Сертификат „Коректна фирма“.

Резултат с изображение за бис 98

Резултат с изображение за бис 98

Резултат с изображение за бис 98

Резултат с изображение за бис 98

Резултат с изображение за бис 98

 

Ул. Дунав 1 Асеновград, Област Пловдив 4230 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от БИС-98 ООД Асеновград

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image