Бирария Болярка

Бирария Болярка

  • София
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Създаването на веригата от заведения "БИРАРИЯ БОЛЯРКА" е съвместен проект на Пивоварна "БОЛЯРКА" гр. Велико Търново и "Юниън трейд" ООД гр. Сливен, чиято основна дейност е управлението на складови и търговски площи, хотели и заведения.

Бирарията в София носи хубавото име Болярка и посреща царски със студена българска бира, вкусни мезета и жива музика. И най-важното за сезона – Болярка е истинско скривалище от лятната жега. Погледа привличат строените върху свежо жълтите стени картини, които припомнят сцени от историята на Второто българско царство.

Бирарията разполага с места за над 150 души и е на два етажа. Първият е удобен за кафе сутрин или кратка среща с познати, а на долния, разположен под земното равнище, вече се лее основно бира. Бирарията предлага всичко с етикета на Болярка, както и 7 вида наливно пиво.
Като във всяка добра бирария, тук наблягат на бирата, но не забравят мезетата. В менюто се редят наденички, вурстове, свински ребърца, джолани както и бирата на метър. Намират се и рибни ястия, разнообразни салати, супи, предлагат и обедно меню на доста ниски цени.

На стълбите между двата етажа пък са подредили снимки, проследяващи технологията на пивоварството от едно време до днес.

В една част на заведението по стените ще видите да висят и музикални инструменти – това е залата със сцена за жива музика, вече изпробвана на откриването на бирарията от БТР, Дичо, Дими, Милена и други рок звезди.

 

София София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Бирария Болярка София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image