Шофьорски курсове Автоконсулт 2000 ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Шофьорски курсове Автоконсулт 2000 ЕООД

Описание:

Ние работим успешно повече от 15 години. Стремим се и успяваме да провеждаме обучение, което да направи от Вас добре подготвени теоретично и практически,  спокойни и уверени в способностите си водачи.

Учебен център АВТОКОНСУЛТ обучава кандидати за водачи от категории: В, В 78 на автоматик, С, СЕ, Д, кандидати за водачи с увреждания на опорно - двигателния апарат  на АВТОМАТИК и с ПРИСПОСОБЛЕНИЯ.

http://www.avtokonsult2000.com/upload/albums/2ede9917138ea45691f49134d09972fa.jpg

Екипът ни от доказани професионалисти: инж. Трифон Кацаров – Ръководител на учебен център, Златка Саманджиева и Златко Райчев, е мотивиран да работи индивидуално с всеки избрал Автоконсулт, акцентирайки  върху безопасността и удоволствието от шофирането.

На базата на нашите познания и дългогодишен опит в областта, ние изградихме структура,  не просто за обучение на шофьори, а за създаване на съзнателни и уверени във възможностите си  водачи на моторни превозни средства от всички категории.

http://www.avtokonsult2000.com/upload/albums/0a8159652f8258bd079d6d422be47288.jpg

Учебен център АВТОКОНСУЛТ е член на Съюз на преподавателите по Авто-мото подготовка в България  и на "Европейската федерация на автоучилищата".

Учебен център АВТОКОНСУЛТ обучава  кандидати за водачи с увреждания на опорно - двигателния апарат на АВТОМАТИК и с ПРИСПОСОБЛЕНИЯ.

Обучение на Автоматик и с приспособления

Автоконсулт е единственият специализиран Учебен център на територията на град Пловдив , чиито преподаватели по управление с дългогодишен опит обучават водачи на моторни превозни средства с увреждания  на опорно – двигателния апарат. Обучението се провежда на автомобили с автоматична скоростна кутия и с приспособления, компенсиращи такива увреждания. Учебните автомобили с автоматични скоростни кутии и с приспособления, компенсиращи уврежданията: Фолксваген Поло, Хюндай I 10 и Тойота Ярис са със сертификати за годност на приспособленията и отговарят на изискванията на Закона за движението по пътищата и на Наредбата за обучение на кандидати за водачи на моторни превозни средства.

За повече информаця и връзка тел.: 0898 74 48 95.

бул. Цар Борис III Oбединител 12 Пловдив, Област Пловдив 4000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Шофьорски курсове Автоконсулт 2000 ЕООД Пловдив

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image