Аутокам Бг
5 звезди от 1 потребител

Аутокам Бг

  • гр. Асеновград ул. Асенова крепост 51
    Асеновград 4230
    Област Пловдив Bulgaria
  • Виж Номер
  • contact@autocam.bg, claim@autocam.bg
Описание:

AutoCam.bg интернет страница за електронна търговия – предлага на българския пазар видеорегистратори и аксесоари за тях.

Ние, от AutoCam.bg, се стремим да създадем у всеки клиент удовлетвореността и спокойствието, което можете да изпитате, когато пазарувате в любимия си магазин в мола. Искаме да предоставим най-доброто клиентско обслужване, най-качествените и достъпни продукти. Нашата цел е да утвърдим високото качество като максима, стандарт, отправна точка.

Ние също сме клиенти и потребители и сме виждали както много добро обслужване и отношение, така и много лошо. В нашите ценности, присъства желанието всеки клиент да получи нужното внимание, съвет и клиентско преживяване, без значение от бюджета си и да ни припознае като доверен и предвидим партньор. В тази връзка, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпрос относно поръчка, нужда от специфична информация или съвет в избора на правилния продукт за нуждите си.

В нашата страница ще откриете продуктите на тайванската марка Vicovation – лидер в света на автомобилните видеорегистратори. Продуктите им са резултат от задълбочен процес на проучване и разработка (Research & Development). Създателите на марката са екип от професионалисти с богат опит във видеонаблюдението. Камерите на Vicovation се отличават на първо място с отлично качество на видеозапис, богат набор от функции, стилен непреходен дизайн, а освен това и с уникални софтуерни решения, плод на усилен труд от специален отдел софтуерни инженери и програмисти. Не бива да пропускаме да отбележим и ангажираността на компанията към софтуерната поддръжка на устройствата. Vicovation се отнася отговорно към клиентите си и периодично предлага подобрени версии на софтуера на устройствата си, които правят ежедневната работа с камерата по-лесна и гладка.

гр. Асеновград ул. Асенова крепост 51 Асеновград, Област Пловдив 4230 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Аутокам Бг Асеновград

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image