Ауриметрия ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Ауриметрия ЕООД

  • бул. Ал.Стомболийски 205, ет. 3, офис Б-314
    София 1390
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • office@aurimetry.com
Описание:

Фирма Ауриметрия e създадена през 1996 год. за научно - изследователска и лабораторна дейност. Фирмата произвежда натурални козметични средства и хранителни добавки, разработени в собствена лаборатория, въз основа на екологично чисти лечебни билки от планините на България и някои от най-употребяваните билки в света.  Продуктите на Ауриметрия са предназначени за третиране на кожата на лицето и тялото, както и за профилактика на различни заболявания. Основно тяхно преимущество е, че не съдържат хормони, антибиотици, синтетични оцветители и ароматизатори.

Билкова козметика е едното направление в което фирмата разработва нови иновативни продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:

  • за лице и тяло - балсами, шампоани, кремове, лосиони и масажни масла; 
  • за укрепване на косата - шампоан против косопад, балсам, лосион и подхранващо масло;
  • серия в ампули - 9 вида за различни типове кожа.

Фирмата притежава GMP сертификат за съответствие съгласно :  ВS EN ISO 22716:2008.

Хранителните добавки са произведени от билкови екстракти, получени по съвременни технологии - лиофилизирани екстракти за производство на капсули и етанолови екстракти на лечебни растения и в комбинация с пчелни продукти (мед, прополис, пчелен пращец ). Ценните билки и натуралните масла в специфични комбинации въздействуват по естествен начин, бързо и интензивно. Разработена е и серия от меки желатинови капсули със студено пресовани натурални масла и маслени извлеци от билки.

В асортимента на Ауриметрия можете да намерите продукти, борещи се с едни от най-често срещаните проблеми: косопад, обриви и раздразнения и други.

Телефон за връзка: 02 / 822 03 47

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Ауриметрия ЕООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image