Арт Кафе Театър
5 звезди от 1 потребител

Арт Кафе Театър

  • гр. Русе пл. Свобода 4 (в сградата на Драматичен театър Русе)
    Русе 7000
    Област Русе Bulgaria
  • Виж Номер
  • itconsultingeood@gmail.com
Описание:

Съвсем по друг, осъвременен стил изглежда от вътре Арт кафе Театър днес. Съхранило уютът и спокойствието на старата сграда, заведението предлага нова съвременна визия на посетителите си. За това имат заслуга всички по веригата, от дизайнера до изпълнителите. С вкус и естетична норма са подбрани в цветово и качествено отношение интериорните мазилки, съчетани най-малко в две версии. Художественото осветление пък подчертава естествения овал на бара и в отделните студия, както съчетаните дамаски на мебелировката.

Стилът на предлаганите тук напитки и храна е доста различен идейно осъвременен. В Арт кафе „Театър“ може да опитате чаша качествено кафе или чай от известната немска марка „ТЕ“в почти пълната гама видове. Съчетанието става завладяващо в компанията на добър приятел или колега, независимо през кое време от деня ще го посетите.

 Принципно политиката на собствениците е насочена към активните русенци и гости на града, затова в заведението се предлага най- доброто:

 

    от гамата високо алкохолни напитки и различни видове коктейли

    и се премине през разнообразие от видове наливна и бутилирана бира

    допълнено от подбрани предимно български вина, в различно количество и шампанско

    за ободряващите и топли напитки, към които се присъединяват различните типове кафета, домакините подбират кафето с най- добро качество

    предлагат се също и в момента приготвени фрешове и други бутилирани напитки.

 Тук посетителите могат да си поръчат храна от така наречената „лека кухня“, приготвена на място. Най - търсени на първо място са многообразните видове пици, сандвичи, по различен начин подготвени картофи, различни сухи мезета , пилешки фантазии.

 В Арт кафето Театър посетителят може да разчита на прясно сготвената и с качествени продукти храна. За по специалните вкусове е предвидено „Промо меню“, включващо предястия с кулинарни изкушения.

 Арт кафе Театър в Доходното здание е подходящо място за Вашия избор! Подходящо е за делови срещи, защото освен коректното обслужване, спокойната атмосфера и добрата храна и напитки, на активно работещите посетители имат високоскоростен достъп до интернет.

 Заведението разполага с петдесет места, на две нива

гр. Русе пл. Свобода 4 (в сградата на Драматичен театър Русе) Русе, Област Русе 7000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Арт Кафе Театър Русе

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image