Антас ООД

Антас ООД

Описание:

Фирма Антас е основана през 1990 г. като колективна форма и съществува като такава до 1993 г., когато преминава в Ет Антас. Основната дейност на фирмата през тези години е строителство и ремонт на обществени частни сгради.

Фирмата разполага със собствена лека и тежка строителна механизация, автопарк, технологично оборудване, различни съоръжения. Показателен за успешното развитие на фирмата е фактът, че персоналът и надхвърля 50 човека.

За своите 21 години съществуване като строителна фирма "АНТАС" е реализирала много жилищни и административни сгради на територията на област Шумен и Варна, като се е наложила като надежден и предпочитан партньор в строителството.

Основна цел на фирмата е изграждането на жилищни сгради на принципа на предприемачеството, като осъществява целия процес от проектирането до завършването на обектите чрез собствено финансиране. Освен в новото жилищно строителство фирмата се е доказала и в строително-ремонтните работи по програми СИФ, "Красива България" и много частни поръчки.

Складове:

гр.ШУМЕН кв.Тракия Индустриялна зона
гр.РАЗГРАД ул.Северен булевард 1
гр.ТЪРГОВИЩЕ - Промишлена зона .

кв.Тракия Индустриална зона Шумен, Област Шумен 9700 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Антас ООД Шумен

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image