АКАУНТ КОНСУЛТ - ПЕТЯ БИКОВА
5 звезди от 1 потребител

АКАУНТ КОНСУЛТ - ПЕТЯ БИКОВА

Описание:

Счетоводна къща Акаунт Консулт КО ЕООД е с над двадесет годишен опит в сферата на счетоводните услуги, финансовите и данъчни консултации, както и в областта на социалното и здравно осигуряване. Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване на най-добрите цени!

Дейността ни е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база от областта на счетоводство, данъци и осигуряване, както и с всички специфични норми, регулиращи конкретния тип дейност на клиента. Имаме дългогодишен опит в счетоводно обслужване на фирми от различни отрасли на икономиката – строителство, производство, търговия, широк спектър на услугите, с дейност както в страната, така и извън нея. Клиенти са ни както юридически, така и физически лица.

Нашата цел е да осигурим коректно, точно, професионално и висококачествено обслужване в областта на счетоводството, социалното и здравно осигуряване, финансовите и данъчните консултации, правно съдействие и административни услуги съпътстващи дейността на всяка функционираща фирма или с други думи – обслужване на „едно гише”.

Приоритетите в дейността на счетоводна къща Акаунт Консулт КО ЕООД са насочени към улесняване на клиента при вземане на управленски решения, чрез своевременно предоставяне на реална и точна информация за финансовото състояние на фирмата и адекватни навременни консултации за оптимизиране на данъчното облагане в рамките на разрешеното от Закона.

Предлагаме на нашите клиенти индивидуален подход към всеки един от тях. След внимателен преглед на организацията на Вашия бизнес, ние ще Ви предложим най-добрия начин за сътрудничество с Вас! Богатият опит на нашата счетоводна къща ни помага да предоставим качествено професионално обслужване, което спомага за изграждане на дългосрочни и лоялни бизнес взаимоотношения с нашите клиенти.

 

Услугите, които счетоводна къща Акаунт Консулт КО ЕООД са:

  • Пълно абонаментно счетоводно, данъчно и ТРЗ обслужване;
  • Консултации;
  • Регистрации;
  • Правни услуги;
  • Годишно счетоводно и данъчно приключване;
  • Обявяване на годишни финансови отчети в Търговския регистър;
  • Административни услуги.

Работим с клиенти от цялата страна и чужбина.

Телефони за връзка: 0888 590 445, 02 974 59 84 

ул. Софийски герой 3 (вх.В ет. 2 офис 44) София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от АКАУНТ КОНСУЛТ - ПЕТЯ БИКОВА София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image