Ай Би Джи – Пласт ООД
5 звезди от 1 потребител

Ай Би Джи – Пласт ООД

Описание:

Като част от групата, Ай Би Джи – Пласт ООД е постоянно ангажирана с изработка и монтаж на дограмите за собственото си строителство, където има реализирани хиляди квадратни метри прозорци и врати, които се увеличават всеки ден. 

Освен за собствено строителство, Ай Би Джи – Пласт ООД изработва и монтира дограми както за обекти на други строителни фирми, така и дограми за частни домакинства.

Нашата мисия е да повишим сградната енергийна ефективност на домакинствата и бизнеса, чрез производство и монтаж на висококачествена, енергоспестяваща дограма. Стараем се да предлагаме едни от най-ниските цени на пазара, в което може да се убедите сами.

Снимка на Ай Би Джи - Пласт ЕООД / IBG Plast.

В качеството си на ОТОРИЗИРАН ПАРТНЬОР на REHAU, Ай Би Джи – Пласт Ви гарантира спазването на всички технологични изисквания при изработката и монтажа на дограмата.
Утрешното качество, избрано днес!

Следваме мотото – Утрешното качество, избрано днес!, защото вярваме, че за да се радваме на високо качество на живот утре,трябва да помислим за своите избори още днес. 

Избирайки дограмата на Ай Би Джи – Пласт вие правите възможно най-рационалното решение и подсигурявате на Вас и семейството си не само домашен уют, но и максимална енергийна ефективност. 

Снимка на Ай Би Джи - Пласт ЕООД / IBG Plast.

Изборът на качеството, предлагано от IBG Plast ще осигури прекрасна домашна атмосфера и неповторим уют, каквито всеки човек заслужава.

Мотивацията и възможностите на екипа са нашата сила! Във фирмата работят отлично обучени кадри с богат опит в производството и конструирането на дограма. 

Монтажните ни групи са придобили опита си на различни по тип строителни обекти и са готови да Ви изненадат с бързина, ефективност и професионално отношение. Екипът ни приема всяка изпълнена поръчка за личен успех. 

Снимка на Ай Би Джи - Пласт ЕООД / IBG Plast.

Ние знаем, че иновацията е важна част от нашата работа и постоянно се информираме за новините в бранша. В нашият екип работят цели семейства и съществуват истински приятелства. 

IBG Plast e специализирана фирма за изработка на PVC и Алуминиева дограма, част от Инвестиционно-Строителна Група – www.ibg-bulgaria.com. 

В портфолиото на групата са включени дейностите: строителство; инвестиране; продажба и управление на имоти; търговия със строителни материали; производство на дограма; мебелно производство; доставка на телевизия и INTERNET и други.

Снимка на Ай Би Джи - Пласт ЕООД / IBG Plast.

Тел.: 0886977762, 052301155

ул. "Перла" 8 Варна, Област Варна 9000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Ай Би Джи – Пласт ООД Варна

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image