Аеро ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Аеро ЕООД

Описание:

"АЕРО" ЕООД е регистрирана през 2007 г. със седалище гр. Ямбол ул. "Луда Камчия" 7. Едноличен собственик и управител е Петър Христов Карамарков. Tази фирма се явява приемник на дейността на фирма ЕТ "АЕРО - П. Карамарков".

Фирма ЕТ "АЕРО - Петър Карамарков" е регистрирана през 1989 г. с решение № 422/11.11.1989 г. на ЯОС със седалище в гр. Ямбол ул. "Радецки" 44 със собственик и управител Петър Христов Карамарков.

Първата дейност на фирмата е изграждане на електро инсталации и кабелизации - силови и съобщителни мрежи, паркови и улични осветления.

Активна дейност започва през есента на 1991 г. От тогава е изградила множество обекти, инвестирани от БТК, НЕК, EVN и много други по-малки инвеститори.

  • От 1993 г. - фирмата е оторизиран търговец на електроинструменти и консумативи за тях с марката BOSCH - Германия.
  • От 1995 г. фирмата е търговец и на машини за гората и градината с марката Husqvarna - Швеция.
  • 2007 г. - фирма "АЕРО" ЕООД започва внос на ръчни инструменти с марката KNIPEX - Германия.
  • 2008 г. - фирмата започна и внос на малка строителна механизация /трамбовки, виброплочи, фугорези, машини за шлайфан бетон и др./ с марка MASALTA - Китай.
  • 2010г. - Започваме производство на сглобяеми екокъщи на панелен принцип. Фирмата сама изработва технологията за производство на панелите за къщите.
  • 2013г. - Започваме производство на дървесни пелети. Закупуваме необходимите машини и започнахме да уползотворяваме отпадъчната стърготина от производството на сглобяемите къщи.

В търговския обект на фирмата можете да намерите още и пневматични инструменти GAV - Италия, компресори, агрегати, градинска техника Gardena и др.

За всички предлагани от фирмата машини предлагаме и консумативи, резервни части и осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

През изминалите години фирмата винаги се е стремяла да бъде коректна към своите клиенти и доставчици и да предлага на пазара стоки само с доказано качество и от утвърдени производители.

В НАШАТА ДЕЙНОСТ ВОДЕЩО МОТО Е: "НИЕ РАБОТИМ ЗА КЛИЕНТА".

За повече информация и връзка тел.: 046/661213, 0889301225

ул. Луда Камчия 7 Ямбол, Област Ямбол 8600 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Аеро ЕООД Ямбол

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image