ЕЛ СИ ТРЕЙД ООД
5 звезди от 1 потребител

ЕЛ СИ ТРЕЙД ООД

  • гр. Добрич, ул. Добротица 28
    Добрич 9300
    Област Добрич Bulgaria
  • Виж Номер
  • elsi_trade@abv.bg
Описание:

Фирма ЕЛ СИ ТРЕЙД ООД води своята икономическа история от 2008 година, със седалище и адрес на управление град Добрич. Компанията е регистрирана с правна форма - дружество с ограничена отговорност и се занимава със следната дейност:

Търговия на едро със зърно, семена, фуражи и други суровини от растителен и животински произход.

Фирмата Ел Си Трейд ООД осигурява на своите клиенти качествено, адекватно и професионално обслужване, с цел удовлетворяване на желанията им. Асортимента от продукция, с който разполага дружеството е богат и разнообразен.

Ел Си Трейд разполага със складова база за временно съхранение на зърно, семена и фуражи, както и със съвременни машини и съоръжения, необходими за извършването на услугите предлагани от фирмата.

Ел Си Трейд в град Добрич поддържа добра репутацията на надежден, коректен и лоялен търговец и предпочитан бизнес партньор.

* Търговия със зърно - дружеството извършва търговия със зърно и разполага със собствен транспорт и собствена зърнобаза.

* Търговия със семена - компанията предлага голям избор от семена, както от български производители, така и от вносни. Всички предлагани семена са качествени, и притежават необходимите документи за семеконтрол.

* Търговия с фуражи -фирмата извършва търговия с фуражи и предлага гранулирани и негранулирани фуражи за всички категории и видове селскостопански животни. Ел Си Трейд гарантира и поема отговорността за здравето на животните.

* Търговия със селскостопанска продукция - Ел Си Трейд ООД извършва търговия със селскостопанска продукция. Компанията е специализирана в търговията на едро със зърно, семена, фуражи, суровини от растителен и животински произход.

гр. Добрич, ул. Добротица 28 Добрич, Област Добрич 9300 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ЕЛ СИ ТРЕЙД ООД Добрич

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image